Isopix.be : Fotoagentschap - Agence Photo - Photo Agency
Login   English
register fran├žais  
  Nederlands  
 
 
Welcome     
 
Bookmark and Share
 
we do the research for you and we send you a link by email to our selection  
made .be
Horizontal
Vertical
vintage
 
 
 
 

Virtuele bezoek gigapixels van het bloementapijt op
de grote markt te Brussel: 2 gigapixels

Een Gigafoto van Brussel, grote markt. Virtueel Bezoek van Brussel en Virtueel Bezoek Flash maken : Isopix.be, Virtuele Tour. Virtuele rondleiding van de bloementapijt op de grote markt te Brussel. Virtuele Bezoeken 3D en Gigapixels foto van Brussel. Virtuele rondleidigen in Flash en Gigapan foto's zijn diensten van Isopix.be.

 Foto en website ontwikkeling : Paul Marnef / ISOPIX
 gebruik de tools (links van de foto) om de afbeelding in en uit te zoomen. Door te dubbelklikken zoom je in.
 

Over dit virtuele bezoek van het bloementapijt op de grote markt

Dit virtuele bezoek in high definition van het bloementapijt op de grote markt te Brussel bestaat uit de assemblage van 300 individuele foto’s die samen een panoramisch zicht in hoge definitie vormen (42.339 pixels x 47.000 pixels), hetzij 2 gigapixels of een bestand in 16 bits van 16 gigabyte (15.919.464.900 byte), wat een afdruk in fotokwaliteit van (3,6 meter x 4 meter) mogelijk maakt.
De zichten werden getrokken op vrijdag 13 augustus.
Het geïntegreerde navigatiemenu van dit interactieve virtuele bezoek laat de surfer toe om vrij in het beeld te “wandelen” en heel sterk in te zoomen. In enkele klikjes kunnen we de hoofden van de nieuwkomers ontdekken en alle details van deze assemblee onderzoeken.
Dankzij deze unieke opname, werd dit historische ogenblik dat het begin van de nieuwe legislatuur markeert, gefotografeerd zoals nooit tevoren.
 

Gebruik van het virtuele bezoek op uw website

Als u dit virtuele bezoek wilt reproduceren op uw eigen website, neemt u telefonisch contact op met Isopix op +32 (0)2 420 30 50, of per email om de licentievoorwaarden te kennen.
Het virtuele bezoek draait onder "Flash"; het is heel gemakkelijk om het formaat van het venster te definiëren.
Ons virtuele bezoek is beschermd door auteursrechten.

 

Over virtuele bezoeken

De virtuele rondleiding is een ware revolutie in de manier van weergeven op het internet. De bezoeker heeft de indruk dat hij ter plaatste aanwezig is. Hij kan ronddraaien, stilstaan, enkele details bekijken en het bezoek verder zetten aan zijn eigen tempo. Interactiviteit is waar het om draait.
Het virtuele bezoek - tot en met 360° - zoals door ons voorgesteld wordt gerealiseerd op basis van een panoramische foto.
(die op zijn beurt digitaal werd samengesteld uit uit meerdere foto's) en is meestal gekoppeld aan een zoomfunctie met een zeer groot bereik.
Het belang van deze techniek die de grenzen van fotografie, informatica en webdesign aftast bevindt zich vooral in het weergeven van een plaats. Een ruimte die je tot in het kleinste detail kan verkennen door gebruik te maken van het menu en de verschillende functietoetsen. Zo baan je je een weg door de verschillende delen die het geheel vormen. Je kan als het ware "wandelen" doorheen het beeld. Je kan naar links, rechts, boven en onder kijken en in sommige gevallen inzoomen om bepaalde delen gedetailleerder weer te geven. (een object, een detail van de decoratie,..etc)
Het virtuele bezoek kan van toepassing zijn voor elk bedrijf dat er nood aan heeft iets weer te geven. Zoals de immomakelaar
die zijn potentiële klanten wil tonen welk vastgoed hij in aanbieding heeft en ze daardoor de kans geeft op een previsite.
In veel gevallen spaart dit voor beide partijen tijd uit. Ook de hoteluitbater die wil tonen hoe de lobby eruit ziet, de kamers, het restaurant, de ontspanningsruimte : hotel be Manos te Brussel www.isopix.be/be-manos.aspx ... of de verkoper van koekjes kan evenzeer beroep doen op zijn virtuele winkel om reeds een idee te geven aan de klanten wat er zoal te vinden is, hoe het verpakt wordt :Koekjesfabrikant Dandoy : www.isopix.be/dandoy2.aspx,..etc.
Ook aan evenementen ontleent deze vorm van weergeven zich perfect. Het virtuele bezoek opent de deuren van een kasteel, geeft
een conferentiezaal realistisch weer, plaatst je pal in het midden van een concert, feestzaal of beurs, virtuele bezoek aan de Kamer van Volksvertegenwoordigers : www.isopix.be/parlement-nl.aspx.
Ook decorateurs hebben er baat bij. Nu zijn ze in staat hun creaties te tonen voor, tijdens en na de werken en dat volledig in 360°.
De virtuele rondleiding beperkt zich echter niet tot het interieur. Het is ook perfect mogelijk om virtuele bezoeken te maken van steden : www.isopix.be/berlaymont-loi.aspx, landschappen, tuinen,..
Een realistische weergave beinvloedt het maken van keuzes op een positieve manier bij de surfende klant en dat vooral in de immobiliën -en toeristische sector.
Bovendien is het mogelijk dankzij tags om informatie betreffende de personen, produkten of de plaats aan bepaalde delen van de foto toe te voegen.
Het is eveneens mogelijk om het virtuele bezoek van achtergrondmuziek te voorzien of links toe te voegen naar andere virtuele bezoeken.
Onze tarieven worden steeds op maat berekend voor elk project. Er wordt rekening gehouden met het gevraagde aantal weergaves,
het samenstellen hiervan en de gewenste interactiviteit ervan.
 

Overtuigd door onze virtuele bezoeken?
Bel 02 420 30 50 en en speel ons je briefing door.

 


Isopix is een fotoagentschap met meer dan 9.000.000 beelden ter beschikking zoals :

pers
stock
royalty-free
paparazzi videos
royalty-free videclips.

 

Onze diensten :
fotoreportages op maat
panoramische foto's
virtuele bezoeken 360°
luchtfotografie

E-mail : pano@isopix.be